Rødfisk, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Saltvandsfisk

Rødfisk, rå

Sebastes marinus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total90.6 %
   Fedt, total9.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 30%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi363kJ
Protein, total19.4g
   total-N3.1g
Fedt, total0.9g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand79.2g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
E-vitamin0.9aTE
   alfa-tokoferol0.9mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.05mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin1.2NE
   niacin1.2mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na113mg
Kalium, K323mg
Calcium, Ca22.9mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe0.77mg
Chrom, Cr1.2μg
Selen, Se56.3μg
Nikkel, Ni0μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.037g
C16:00.105g
C18:00.023g
C20:00g
C16:1, n-70.048g
C18:1, n-90.138g
C20:1, n-110.076g
C22:1, n-90.068g
C18:2, n-60.011g
C18:3, n-30.006g
C18:4, n-30.011g
C20:4, n-60.008g
C20:5, n-30.049g
C22:5, n-30.006g
C22:6, n-30.077g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.173g
Sum monoumættede0.335g
Sum polyumættede0.19g
Sum n-3 fedtsyrer0.149g
Sum n-6 fedtsyrer0.019g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol48mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0879