Wienerbrød, spandauer - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Andet bagværk
Wienerbrød, spandauer
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.5 %
Fedt, total
62.2 %
Kulhydrat, total
33.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1736
kJ
Protein, total
4.7
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
29.4
g
mættede fedtsyrer
10.1
g
monoumætt. fedtsyrer
13.5
g
polyumætt. fedtsyrer
4.3
g
Kulhydrat, total
35.2
g
kulhydrat, tilgængelig
31.9
g
tilsat sukker
3
g
kostfibre
3.3
g
Alkohol
0
g
Aske
2.6
g
Vand
27.6
g
Vitaminer
E-vitamin
1.1
aTE
alfa-tokoferol
1.1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.065
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.06
mg
Niacin
0.75
NE
niacin
0.55
mg
tryptofans bidrag
0.75
mg
B6-vitamin
0.045
mg
Mineraler
Natrium, Na
325
mg
Kalium, K
93
mg
Calcium, Ca
33
mg
Magnesium, Mg
12
mg
Phosphor, P
107
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Zink, Zn
0.72
mg
Jod, I
5.9
μg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.142
g
C14:0
0.425
g
C16:0
7.37
g
C18:0
1.99
g
C20:0
0.142
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.142
g
C18:1, n-9
13.2
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.142
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
3.54
g
C18:3, n-3
0.709
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
10.1
g
Sum monoumættede
13.5
g
Sum polyumættede
4.25
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.709
g
Sum n-6 fedtsyrer
3.54
g
Cholesterol
Isoleucin
220
mg
Leucin
360
mg
Lysin
130
mg
Methionin
83
mg
Cystin
81
mg
Phenylalanin
240
mg
Tyrosin
110
mg
Threonin
150
mg
Tryptofan
45
mg
Valin
250
mg
Arginin
240
mg
Histidin
110
mg
Alanin
180
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
1400
mg
Glycin
200
mg
Prolin
420
mg
Serin
240
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0519