Mayonnaise, fedtreduceret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Mayonnaiser
Mayonnaise, fedtreduceret
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.4 %
Fedt, total
93.4 %
Kulhydrat, total
6.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2036
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
51.3
g
mættede fedtsyrer
4.7
g
monoumætt. fedtsyrer
26.7
g
polyumætt. fedtsyrer
17.3
g
Kulhydrat, total
7.6
g
kulhydrat, tilgængelig
7.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.6
g
Vand
39
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
3.07
aTE
alfa-tokoferol
3.07
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.018
mg
B2-vitamin, riboflavin
0
mg
Niacin
0
NE
niacin
0
mg
tryptofans bidrag
0
mg
B6-vitamin
0
mg
Pantothensyre
0.066
mg
Folat
4
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
L-ascorbinsyre
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
500
mg
Kalium, K
40
mg
Calcium, Ca
8
mg
Magnesium, Mg
2
mg
Phosphor, P
35
mg
Jern, Fe
0.3
mg
Zink, Zn
0.18
mg
Jod, I
6
μg
Selen, Se
1.6
μg
Kulhydrater
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.1
g
C16:0
3.01
g
C17:0
0.036
g
C18:0
1
g
C20:0
0.301
g
C22:0
0.2
g
C24:0
0.1
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.1
g
C18:1, n-9
25.8
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.601
g
C22:1, n-9
0.1
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0.1
g
C18:2, n-6
12.7
g
C18:3, n-3
4.51
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.75
g
Sum monoumættede
26.7
g
Sum polyumættede
17.3
g
Sum n-3 fedtsyrer
4.51
g
Sum n-6 fedtsyrer
12.7
g
Cholesterol
Cholesterol
35
mg
Aminosyrer
Isoleucin
0
mg
Leucin
0
mg
Lysin
0
mg
Methionin
0
mg
Cystin
0
mg
Phenylalanin
0
mg
Tyrosin
0
mg
Threonin
0
mg
Tryptofan
0
mg
Valin
0
mg
Arginin
0
mg
Histidin
0
mg
Alanin
0
mg
Asparaginsyre
0
mg
Glutaminsyre
0
mg
Glycin
0
mg
Prolin
0
mg
Serin
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1094