Roulade, uspec. - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Andet bagværk

Roulade, uspec.

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total4.2 %
   Fedt, total23.4 %
   Kulhydrat, total72.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1424kJ
Protein, total3.6g
   total-N0.6g
Fedt, total8.9g
   mættede fedtsyrer3.9g
   monoumætt. fedtsyrer3.1g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total61.6g
   kulhydrat, tilgængelig60.1g
   tilsat sukker22g
   kostfibre1.5g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand24.6g

Vitaminer
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.07mg
Niacin1.07NE
   niacin0.4mg
   tryptofans bidrag1.07mg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na177mg
Kalium, K103mg
Calcium, Ca42mg
Magnesium, Mg12mg
Phosphor, P110mg
Jern, Fe1.38mg
Kobber, Cu0.15mg
Zink, Zn0.66mg
Mangan, Mn0.24mg
Chrom, Cr8μg
Selen, Se2μg
Nikkel, Ni20μg

Kulhydrater
Fructose1g
Glucose1.9g
Lactose0.3g
Saccharose22g
Sukkerarter, ialt25.2g
Stivelse15.6g

Fedtsyrer
C10:00.225g
C12:00.71g
C14:00.476g
C16:01.65g
C18:00.779g
C20:00.018g
C22:00.026g
C16:1, n-70.277g
C18:1, n-92.68g
C20:1, n-110.095g
C22:1, n-90.035g
C18:2, n-61.09g
C22:6, n-30.052g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.88g
Sum monoumættede3.09g
Sum polyumættede1.31g
Sum n-3 fedtsyrer0.052g
Sum n-6 fedtsyrer1.26g

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0572