Kiks, fuldkorns-, digestivetype - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Andet bagværk
Kiks, fuldkorns-, digestivetype
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.3 %
Fedt, total
38.8 %
Kulhydrat, total
55.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1936
kJ
Protein, total
6.2
g
total-N
1.1
g
Fedt, total
20.5
g
mættede fedtsyrer
9.9
g
monoumætt. fedtsyrer
7.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
66
g
kulhydrat, tilgængelig
60.5
g
tilsat sukker
16.4
g
kostfibre
5.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
4.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.3
aTE
alfa-tokoferol
1.3
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.085
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.08
mg
Niacin
1.15
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
1.15
mg
B6-vitamin
0.14
mg
Folat
8
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
626
mg
Kalium, K
235
mg
Calcium, Ca
150
mg
Magnesium, Mg
48.8
mg
Phosphor, P
130
mg
Jern, Fe
0.7
mg
Kobber, Cu
0.23
mg
Zink, Zn
0.6
mg
Jod, I
3.9
μg
Selen, Se
2
μg
Kulhydrater
Stivelse
49.6
g
Fedtsyrer
C10:0
0
g
C12:0
0.113
g
C14:0
0.414
g
C16:0
5.85
g
C18:0
3.33
g
C20:0
0.169
g
C16:1, n-7
0.189
g
C18:1, n-9
6.62
g
C20:1, n-11
0.301
g
C22:1, n-9
0.189
g
C18:2, n-6
1.24
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
9.87
g
Sum monoumættede
7.3
g
Sum polyumættede
1.28
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.28
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
270
mg
Leucin
470
mg
Lysin
90
mg
Methionin
90
mg
Cystin
81
mg
Phenylalanin
320
mg
Tyrosin
130
mg
Threonin
170
mg
Tryptofan
69
mg
Valin
310
mg
Arginin
220
mg
Histidin
130
mg
Alanin
210
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
2000
mg
Glycin
240
mg
Prolin
710
mg
Serin
320
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0854