Olivenolie - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Vegetabilske fedtstoffer
Olivenolie
Olea europaea
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0 %
Fedt, total
100 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
3700
kJ
Protein, total
0
g
total-N
0
g
Fedt, total
100
g
mættede fedtsyrer
12.3
g
monoumætt. fedtsyrer
74.6
g
polyumætt. fedtsyrer
8.8
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0
g
Vand
0
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
5.1
aTE
alfa-tokoferol
5.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0
mg
B2-vitamin, riboflavin
0
mg
Niacin
0
NE
niacin
0
mg
tryptofans bidrag
0
mg
B6-vitamin
0
mg
Pantothensyre
0
mg
Biotin
0
μg
Folat
0
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
1
mg
Calcium, Ca
1
mg
Magnesium, Mg
0
mg
Phosphor, P
0
mg
Jern, Fe
0.56
mg
Zink, Zn
0
mg
Jod, I
0
μg
Chrom, Cr
6.8
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
5.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
9.5
g
C18:0
2.4
g
C20:0
0.4
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.6
g
C18:1, n-9
73.7
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.3
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
8.2
g
C18:3, n-3
0.6
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.3
g
Sum monoumættede
74.6
g
Sum polyumættede
8.8
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.6
g
Sum n-6 fedtsyrer
8.2
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
0
mg
Leucin
0
mg
Lysin
0
mg
Methionin
0
mg
Cystin
0
mg
Phenylalanin
0
mg
Tyrosin
0
mg
Threonin
0
mg
Tryptofan
0
mg
Valin
0
mg
Arginin
0
mg
Histidin
0
mg
Alanin
0
mg
Asparaginsyre
0
mg
Glutaminsyre
0
mg
Glycin
0
mg
Prolin
0
mg
Serin
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0482