Kartoffel, pommes frites, friturestegte - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Kartoffel, pommes frites, friturestegte

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total5.5 %
   Fedt, total46.9 %
   Kulhydrat, total47.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1469kJ
Protein, total4.9g
   total-N0.8g
Fedt, total18.7g
   mættede fedtsyrer8g
   monoumætt. fedtsyrer7.7g
   polyumætt. fedtsyrer2.1g
Kulhydrat, total42.4g
   kulhydrat, tilgængelig39.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3g
Alkohol0g
Aske2.7g
Vand31.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
B1-vitamin, thiamin0.1mg
B2-vitamin, riboflavin0.04mg
Niacin2.43NE
   niacin1.2mg
   tryptofans bidrag1.23mg
B6-vitamin0.18mg
Pantothensyre0.2mg
Biotin0μg
Folat10μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin23.3mg
   L-ascorbinsyre14.3mg
   L-dehydroascorbinsyre9mg

Mineraler
Natrium, Na457mg
Kalium, K683mg
Calcium, Ca14mg
Magnesium, Mg43mg
Phosphor, P72mg
Jern, Fe0.9mg
Kobber, Cu0.2mg
Zink, Zn0.67mg
Jod, I0μg
Selen, Se2.3μg
Nikkel, Ni41μg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.231g
C16:05.31g
C18:02.42g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.346g
C18:1, n-97.27g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.115g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-61.96g
C18:3, n-30.115g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.97g
Sum monoumættede7.74g
Sum polyumættede2.08g
Sum n-3 fedtsyrer0.115g
Sum n-6 fedtsyrer1.96g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin180mg
Leucin270mg
Lysin280mg
Methionin67mg
Cystin40mg
Phenylalanin200mg
Tyrosin94mg
Threonin170mg
Tryptofan74mg
Valin290mg
Arginin200mg
Histidin86mg
Alanin170mg
Asparaginsyre1000mg
Glutaminsyre650mg
Glycin140mg
Prolin170mg
Serin170mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0583