Sild, marineret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Sild, marineret
Clupea harengus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
17.3 %
Fedt, total
55.3 %
Kulhydrat, total
27.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1151
kJ
Protein, total
11.9
g
total-N
1.9
g
Fedt, total
17
g
mættede fedtsyrer
3.9
g
monoumætt. fedtsyrer
8.5
g
polyumætt. fedtsyrer
3.2
g
Kulhydrat, total
18.8
g
kulhydrat, tilgængelig
18.8
g
tilsat sukker
18
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.7
g
Vand
49.3
g
Vitaminer
A-vitamin
12.6
RE
Retinol
12.6
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
10.1
μg
D3 cholecalciferol
10.1
μg
E-vitamin
1.6
aTE
alfa-tokoferol
1.6
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
4.67
NE
niacin
2.5
mg
tryptofans bidrag
2.17
mg
B6-vitamin
0.22
mg
Folat
1.8
μg
B12-vitamin
7.35
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1180
mg
Kalium, K
44
mg
Calcium, Ca
30
mg
Magnesium, Mg
6.4
mg
Phosphor, P
52
mg
Jern, Fe
0.92
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.64
mg
Jod, I
31.5
μg
Mangan, Mn
0.029
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
19
μg
Nikkel, Ni
1.36
μg
Kulhydrater
Fructose
1.6
g
Glucose
1.7
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
17.6
g
Sukkerarter, ialt
20.9
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
1.25
g
C16:0
2.44
g
C18:0
0.199
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.119
g
C16:1, n-7
0.773
g
C18:1, n-9
1.82
g
C18:1, n-7
0.299
g
C20:1, n-11
2.12
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
3.39
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.249
g
C18:3, n-3
0.199
g
C18:4, n-3
0.448
g
C20:5, n-3
0.922
g
C22:5, n-3
0.125
g
C22:6, n-3
1.29
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.88
g
Sum monoumættede
8.51
g
Sum polyumættede
3.24
g
Sum n-3 fedtsyrer
2.99
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.249
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
590
mg
Leucin
970
mg
Lysin
1000
mg
Methionin
340
mg
Cystin
59
mg
Phenylalanin
520
mg
Tyrosin
340
mg
Threonin
530
mg
Tryptofan
130
mg
Valin
730
mg
Arginin
690
mg
Histidin
310
mg
Alanin
710
mg
Asparaginsyre
1200
mg
Glutaminsyre
1300
mg
Glycin
550
mg
Prolin
460
mg
Serin
500
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0244