Sild, marineret, i karrysauce - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Sild, marineret, i karrysauce
Clupea harengus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.7 %
Fedt, total
70.8 %
Kulhydrat, total
18.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1181
kJ
Protein, total
7.6
g
total-N
1.2
g
Fedt, total
22.4
g
mættede fedtsyrer
3
g
monoumætt. fedtsyrer
10.5
g
polyumætt. fedtsyrer
7.1
g
Kulhydrat, total
13.1
g
kulhydrat, tilgængelig
13.1
g
tilsat sukker
12
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4
g
Vand
54.3
g
Vitaminer
A-vitamin
3.3
RE
Retinol
3.3
μg
D-vitamin
6.3
μg
D3 cholecalciferol
6.3
μg
K-vitamin
0
μg
Folat
1.8
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
900
mg
Kalium, K
72
mg
Calcium, Ca
18.9
mg
Magnesium, Mg
7
mg
Phosphor, P
51
mg
Jern, Fe
0.86
mg
Kobber, Cu
0.075
mg
Zink, Zn
0.34
mg
Jod, I
13
μg
Mangan, Mn
0.047
mg
Selen, Se
8
μg
Kulhydrater
Fructose
0.7
g
Glucose
0.8
g
Lactose
0
g
Saccharose
12.8
g
Sukkerarter, ialt
14.3
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.5
g
C16:0
1.8
g
C18:0
0.5
g
C20:0
0.2
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.3
g
C18:1, n-9
7.5
g
C18:1, n-7
0.3
g
C20:1, n-11
0.9
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
1.2
g
C24:1, n-9
0.1
g
C18:2, n-6
4.5
g
C18:3, n-3
1.4
g
C18:4, n-3
0.2
g
C20:5, n-3
0.4
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.6
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3
g
Sum monoumættede
10.5
g
Sum polyumættede
7.1
g
Sum n-3 fedtsyrer
2.6
g
Sum n-6 fedtsyrer
4.5
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0911