Fersken, tørret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Stenfrugt
Fersken, tørret
Prunus persica (L.) Batsch
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.4 %
Fedt, total
2.5 %
Kulhydrat, total
92.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1406
kJ
Protein, total
4.9
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
1
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
83.2
g
kulhydrat, tilgængelig
68.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
14.3
g
Alkohol
0
g
Aske
3.4
g
Vand
7.5
g
Vitaminer
A-vitamin
41.7
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
500
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.002
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.065
mg
Niacin
1.68
NE
niacin
1.3
mg
tryptofans bidrag
0.383
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Folat
14
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
4.8
mg
L-ascorbinsyre
4.8
mg
Mineraler
Natrium, Na
79
mg
Kalium, K
945
mg
Calcium, Ca
25
mg
Magnesium, Mg
80
mg
Phosphor, P
120
mg
Jern, Fe
6.8
mg
Kobber, Cu
0.63
mg
Zink, Zn
0.57
mg
Jod, I
2.8
μg
Mangan, Mn
0.67
mg
Kulhydrater
Fructose
6.7
g
Glucose
6.1
g
Saccharose
38.3
g
Sukkerarter, ialt
51.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.08
g
C18:0
0.011
g
C16:1, n-7
0.007
g
C18:1, n-9
0.308
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.405
g
C18:3, n-3
0.01
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0.002
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.092
g
Sum monoumættede
0.315
g
Sum polyumættede
0.418
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.01
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.407
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
77
mg
Leucin
170
mg
Lysin
180
mg
Methionin
180
mg
Cystin
55
mg
Phenylalanin
110
mg
Tyrosin
120
mg
Threonin
170
mg
Tryptofan
23
mg
Valin
240
mg
Arginin
100
mg
Histidin
100
mg
Alanin
240
mg
Asparaginsyre
540
mg
Glutaminsyre
850
mg
Glycin
94
mg
Prolin
170
mg
Serin
20
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0051