Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
12.7 %
Fedt, total
9.1 %
Kulhydrat, total
78.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1146
kJ
Protein, total
8.8
g
total-N
1.5
g
Fedt, total
2.8
g
mættede fedtsyrer
0.6
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
54
g
kulhydrat, tilgængelig
51.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.8
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
33
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.15
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.053
mg
Niacin
1.4
NE
niacin
1.5
mg
tryptofans bidrag
1.4
mg
B6-vitamin
0.053
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
2
μg
Folat
29
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
501
mg
Kalium, K
133
mg
Calcium, Ca
26
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
96
mg
Jern, Fe
0.99
mg
Kobber, Cu
0.13
mg
Zink, Zn
0.73
mg
Jod, I
24
μg
Mangan, Mn
0.5
mg
Chrom, Cr
3.3
μg
Selen, Se
5.7
μg
Nikkel, Ni
4.5
μg
Kulhydrater
Stivelse
48
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.008
g
C16:0
0.48
g
C18:0
0.09
g
C20:0
0.004
g
C22:0
0.004
g
C16:1, n-7
0.01
g
C18:1, n-9
0.82
g
C18:1, n-7
0.039
g
C20:1, n-11
0.007
g
C18:2, n-6
0.96
g
C18:3, n-3
0.079
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.586
g
Sum monoumættede
0.876
g
Sum polyumættede
1.04
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.079
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.96
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1469