Banan, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Sydfrugt

Banan, rå

Musa x paradisiaca L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total6.2 %
   Fedt, total3.2 %
   Kulhydrat, total90.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 40%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi342kJ
Protein, total1.3g
   total-N0.2g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total19g
   kulhydrat, tilgængelig17.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.6g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand76.6g

Vitaminer
A-vitamin4.42RE
   Retinol0μg
   ß-caroten53μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.55aTE
   alfa-tokoferol0.55mg
B1-vitamin, thiamin0.039mg
B2-vitamin, riboflavin0.024mg
Niacin0.9NE
   niacin0.7mg
   tryptofans bidrag0.2mg
B6-vitamin0.299mg
Pantothensyre0.26mg
Biotin5.5μg
Folat38μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin14.3mg
   L-ascorbinsyre11mg
   L-dehydroascorbinsyre3.3mg

Mineraler
Natrium, Na2mg
Kalium, K353mg
Calcium, Ca4.4mg
Magnesium, Mg27.7mg
Phosphor, P27.3mg
Jern, Fe0.24mg
Kobber, Cu0.11mg
Zink, Zn0.176mg
Jod, I0.4μg
Mangan, Mn0.24mg
Chrom, Cr0.17μg
Selen, Se1.04μg
Nikkel, Ni4.01μg

Kulhydrater
Fructose3.8g
Glucose5.8g
Saccharose6.3g
Sukkerarter, ialt15.9g
Stivelse2.7g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C15:00g
C16:00.092g
C17:00g
C18:00.008g
C20:00g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.005g
C18:1, n-90.032g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.035g
C18:3, n-30.048g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.1g
Sum monoumættede0.037g
Sum polyumættede0.083g
Sum n-3 fedtsyrer0.048g
Sum n-6 fedtsyrer0.035g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin40mg
Leucin100mg
Lysin58mg
Methionin12mg
Cystin4mg
Phenylalanin40mg
Tyrosin23mg
Threonin37mg
Tryptofan12mg
Valin60mg
Arginin56mg
Histidin96mg
Alanin40mg
Asparaginsyre130mg
Glutaminsyre120mg
Glycin42mg
Prolin44mg
Serin60mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0014