Grønkål, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Grønkål, dybfrost
Brassica oleracea (L.) convar. acephala
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.3 %
Fedt, total
15.5 %
Kulhydrat, total
60.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
116
kJ
Protein, total
2.1
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.6
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
5.2
g
kulhydrat, tilgængelig
1.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.4
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
91
g
Vitaminer
A-vitamin
324
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
3890
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
2.4
aTE
alfa-tokoferol
2.4
mg
K-vitamin
250
μg
B1-vitamin, thiamin
0.056
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.112
mg
Niacin
0.733
NE
niacin
0.3
mg
tryptofans bidrag
0.433
mg
B6-vitamin
0.19
mg
Pantothensyre
0.38
mg
Biotin
36
μg
Folat
270
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
21
mg
L-ascorbinsyre
21
mg
Mineraler
Natrium, Na
15
mg
Kalium, K
333
mg
Calcium, Ca
150
mg
Magnesium, Mg
31
mg
Phosphor, P
29
mg
Jern, Fe
2
mg
Kobber, Cu
0.091
mg
Zink, Zn
0.62
mg
Jod, I
1.3
μg
Selen, Se
2.1
μg
Nikkel, Ni
16
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
2.06
g
Fedtsyrer
C16:0
0.077
g
C16:1, n-7
0.017
g
C18:2, n-6
0.103
g
C18:3, n-3
0.283
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.077
g
Sum monoumættede
0.017
g
Sum polyumættede
0.386
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.283
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.103
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
71
mg
Leucin
120
mg
Lysin
120
mg
Methionin
25
mg
Cystin
16
mg
Phenylalanin
84
mg
Tyrosin
57
mg
Threonin
74
mg
Tryptofan
26
mg
Valin
110
mg
Arginin
100
mg
Histidin
40
mg
Alanin
71
mg
Asparaginsyre
200
mg
Glutaminsyre
260
mg
Glycin
84
mg
Prolin
180
mg
Serin
97
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0064