Hvedebrød, store, italiensk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Hvedebrød, store, italiensk
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
12.7 %
Fedt, total
5.6 %
Kulhydrat, total
81.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1065
kJ
Protein, total
8.2
g
total-N
1.4
g
Fedt, total
1.6
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.5
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
52.6
g
kulhydrat, tilgængelig
49.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.1
g
Alkohol
0
g
Aske
1.9
g
Vand
35.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.103
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.049
mg
Niacin
1.4
NE
niacin
1.2
mg
tryptofans bidrag
1.4
mg
B6-vitamin
0.053
mg
Pantothensyre
0.29
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
29
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
574
mg
Kalium, K
123
mg
Calcium, Ca
27.5
mg
Magnesium, Mg
21.2
mg
Phosphor, P
95
mg
Jern, Fe
0.86
mg
Kobber, Cu
0.131
mg
Zink, Zn
0.62
mg
Jod, I
20.5
μg
Mangan, Mn
0.48
mg
Chrom, Cr
3
μg
Selen, Se
4.3
μg
Nikkel, Ni
3.83
μg
Kulhydrater
Stivelse
46.7
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.001
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.305
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C16:1, n-7
0.009
g
C18:1, n-9
0.436
g
C18:1, n-7
0.024
g
C20:1, n-11
0.007
g
C18:2, n-6
0.572
g
C18:3, n-3
0.049
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.307
g
Sum monoumættede
0.476
g
Sum polyumættede
0.621
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.049
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.572
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1464