Skummetmælk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Skummetmælk
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
39.5 %
Fedt, total
7.6 %
Kulhydrat, total
53 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
150
kJ
Protein, total
3.5
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
4.7
g
kulhydrat, tilgængelig
4.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
90.8
g
Vitaminer
A-vitamin
2.66
RE
Retinol
2.55
μg
ß-caroten
1.32
μg
D-vitamin
0.075
μg
D3 cholecalciferol
0.075
μg
E-vitamin
0.008
aTE
alfa-tokoferol
0.008
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
0.873
NE
niacin
0.09
mg
tryptofans bidrag
0.783
mg
B6-vitamin
0.05
mg
Pantothensyre
0.36
mg
Biotin
2
μg
Folat
4.8
μg
B12-vitamin
0.48
μg
C-vitamin
1.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
44.3
mg
Kalium, K
158
mg
Calcium, Ca
124
mg
Magnesium, Mg
12.2
mg
Phosphor, P
97
mg
Jern, Fe
0.03
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.41
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.008
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.66
μg
Nikkel, Ni
0.803
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
4.76
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
4.76
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.01
g
C6:0
0.007
g
C8:0
0.004
g
C10:0
0.009
g
C12:0
0.012
g
C14:0
0.033
g
C16:0
0.089
g
C18:0
0.03
g
C14:1, n-5
0.004
g
C16:1, n-7
0.007
g
C18:1, n-9
0.067
g
C20:1, n-11
0.003
g
C18:2, n-6
0.006
g
C18:3, n-3
0.002
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.194
g
Sum monoumættede
0.081
g
Sum polyumættede
0.008
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.002
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.006
g
Transfedtsyrer, total
0.013
g
Cholesterol
Cholesterol
3
mg
Aminosyrer
Isoleucin
200
mg
Leucin
340
mg
Lysin
310
mg
Methionin
88
mg
Cystin
27
mg
Phenylalanin
180
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
150
mg
Tryptofan
47
mg
Valin
240
mg
Arginin
120
mg
Histidin
99
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
700
mg
Glycin
71
mg
Prolin
340
mg
Serin
200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0251