Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
37.6 %
Fedt, total
12 %
Kulhydrat, total
50.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
158
kJ
Protein, total
3.5
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
4.7
g
kulhydrat, tilgængelig
4.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
90.6
g
Vitaminer
A-vitamin
4.39
RE
Retinol
4.21
μg
ß-caroten
2.21
μg
D-vitamin
0.076
μg
D3 cholecalciferol
0.076
μg
E-vitamin
0.013
aTE
alfa-tokoferol
0.013
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.041
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.171
mg
Niacin
0.941
NE
niacin
0.091
mg
tryptofans bidrag
0.85
mg
B6-vitamin
0.049
mg
Pantothensyre
0.357
mg
Biotin
1.91
μg
Folat
5.84
μg
B12-vitamin
0.482
μg
C-vitamin
1.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
44.2
mg
Kalium, K
157
mg
Calcium, Ca
124
mg
Magnesium, Mg
12.1
mg
Phosphor, P
96.8
mg
Jern, Fe
0.03
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.41
mg
Jod, I
23.3
μg
Mangan, Mn
0.009
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.64
μg
Nikkel, Ni
0.782
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
4.75
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
4.75
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.024
g
C6:0
0.022
g
C8:0
0.019
g
C10:0
0.024
g
C12:0
0.026
g
C14:0
0.044
g
C16:0
0.137
g
C18:0
0.056
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.003
g
C16:1, n-7
0.006
g
C18:1, n-9
0.104
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.003
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.005
g
C18:3, n-3
0.002
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.352
g
Sum monoumættede
0.115
g
Sum polyumættede
0.007
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.002
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.005
g
Transfedtsyrer, total
0.022
g
Cholesterol
Cholesterol
3.47
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1560