Mørk chokolade - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Sukker, honning og sukkervarer
»
Sukkervarer
Mørk chokolade
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.3 %
Fedt, total
48.5 %
Kulhydrat, total
47.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2242
kJ
Protein, total
5.7
g
total-N
0.9
g
Fedt, total
29.1
g
mættede fedtsyrer
17.4
g
monoumætt. fedtsyrer
9.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
63.3
g
kulhydrat, tilgængelig
62.4
g
tilsat sukker
55.9
g
kostfibre
0.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
0.7
g
Vitaminer
A-vitamin
3.08
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
37
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.075
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.145
mg
Niacin
1.48
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
0.883
mg
B6-vitamin
0.05
mg
Pantothensyre
0.19
mg
Biotin
3
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
12.8
mg
Kalium, K
417
mg
Calcium, Ca
64
mg
Magnesium, Mg
121
mg
Phosphor, P
140
mg
Jern, Fe
2.76
mg
Kobber, Cu
0.954
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Jod, I
2.3
μg
Mangan, Mn
0.78
mg
Chrom, Cr
6
μg
Selen, Se
4.5
μg
Nikkel, Ni
223
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
1.3
g
Maltose
0
g
Saccharose
53
g
Sukkerarter, ialt
54
g
Stivelse
5.3
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.139
g
C14:0
0.446
g
C15:0
0
g
C16:0
7.47
g
C17:0
0
g
C18:0
9.17
g
C20:0
0.139
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
9.36
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.919
g
C18:3, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
17.4
g
Sum monoumættede
9.36
g
Sum polyumættede
0.919
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.919
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
5
mg
Aminosyrer
Isoleucin
170
mg
Leucin
270
mg
Lysin
230
mg
Methionin
50
mg
Cystin
44
mg
Phenylalanin
200
mg
Tyrosin
74
mg
Threonin
170
mg
Tryptofan
53
mg
Valin
270
mg
Arginin
230
mg
Histidin
74
mg
Alanin
260
mg
Asparaginsyre
410
mg
Glutaminsyre
690
mg
Glycin
180
mg
Prolin
240
mg
Serin
230
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0039