Cacaoskummetmælk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Cacaoskummetmælk
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
23.8 %
Fedt, total
7.4 %
Kulhydrat, total
68.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
252
kJ
Protein, total
3.6
g
total-N
0.6
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
10.4
g
kulhydrat, tilgængelig
9.9
g
tilsat sukker
4.8
g
kostfibre
0.5
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
84.9
g
Vitaminer
A-vitamin
4.43
RE
Retinol
4.25
μg
ß-caroten
2.2
μg
D-vitamin
0.075
μg
D3 cholecalciferol
0.075
μg
E-vitamin
0.013
aTE
alfa-tokoferol
0.013
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.033
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.177
mg
Niacin
0.947
NE
niacin
0.13
mg
tryptofans bidrag
0.817
mg
B6-vitamin
0.03
mg
Pantothensyre
0.36
mg
Biotin
2
μg
Folat
4.72
μg
B12-vitamin
0.07
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
45.1
mg
Kalium, K
211
mg
Calcium, Ca
119
mg
Magnesium, Mg
21.6
mg
Phosphor, P
98
mg
Jern, Fe
0.35
mg
Kobber, Cu
0.15
mg
Zink, Zn
0.5
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
17.3
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
4.46
g
Maltose
0
g
Saccharose
4.8
g
Sukkerarter, ialt
9.26
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.017
g
C6:0
0.011
g
C8:0
0.007
g
C10:0
0.016
g
C12:0
0.019
g
C14:0
0.055
g
C16:0
0.148
g
C18:0
0.051
g
C20:0
0
g
C14:1, n-5
0.007
g
C16:1, n-7
0.011
g
C18:1, n-9
0.111
g
C20:1, n-11
0.006
g
C18:2, n-6
0.01
g
C18:3, n-3
0.004
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.324
g
Sum monoumættede
0.135
g
Sum polyumættede
0.014
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.004
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.01
g
Transfedtsyrer, total
0.022
g
Cholesterol
Cholesterol
6
mg
Aminosyrer
Isoleucin
210
mg
Leucin
340
mg
Lysin
320
mg
Methionin
90
mg
Cystin
28
mg
Phenylalanin
180
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
150
mg
Tryptofan
49
mg
Valin
250
mg
Arginin
120
mg
Histidin
100
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
730
mg
Glycin
73
mg
Prolin
350
mg
Serin
200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0733