Hindbær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Bærfrugt
Hindbær, rå
Rubus idaeus L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
8.8 %
Fedt, total
19.8 %
Kulhydrat, total
71.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
228
kJ
Protein, total
1.4
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
1.4
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
11.3
g
kulhydrat, tilgængelig
6.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.4
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
85.9
g
Vitaminer
A-vitamin
3.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
42
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.4
aTE
alfa-tokoferol
1.4
mg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
0.75
NE
niacin
0.5
mg
tryptofans bidrag
0.25
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.24
mg
Biotin
1.9
μg
Folat
44
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
24
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
228
mg
Calcium, Ca
19.7
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
38
mg
Jern, Fe
0.55
mg
Kobber, Cu
0.105
mg
Zink, Zn
0.34
mg
Jod, I
0.4
μg
Mangan, Mn
1.2
mg
Chrom, Cr
0.8
μg
Selen, Se
0.189
μg
Nikkel, Ni
17.9
μg
Kulhydrater
Fructose
1.22
g
Glucose
0.75
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.08
g
Sukkerarter, ialt
2.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.089
g
C18:0
0.015
g
C18:1, n-9
0.103
g
C18:2, n-6
0.473
g
C18:3, n-3
0.401
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.104
g
Sum monoumættede
0.103
g
Sum polyumættede
0.873
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.401
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.473
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
15
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0076