Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.9 %
Fedt, total
4.9 %
Kulhydrat, total
84.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
965
kJ
Protein, total
6.5
g
total-N
1.1
g
Fedt, total
1.3
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
50
g
kulhydrat, tilgængelig
45.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
41
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.061
mg
Niacin
1.27
NE
niacin
0.92
mg
tryptofans bidrag
1.27
mg
B6-vitamin
0.122
mg
Biotin
2.9
μg
Folat
25
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
515
mg
Kalium, K
165
mg
Calcium, Ca
19
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
100
mg
Jern, Fe
1
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.93
mg
Jod, I
22
μg
Mangan, Mn
0.73
mg
Chrom, Cr
4.5
μg
Selen, Se
2
μg
Nikkel, Ni
3.1
μg
Kulhydrater
Stivelse
39
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.189
g
C18:0
0.02
g
C20:0
0
g
C22:0
0.002
g
C16:1, n-7
0.006
g
C18:1, n-9
0.284
g
C18:1, n-7
0.021
g
C20:1, n-11
0.012
g
C18:2, n-6
0.496
g
C18:3, n-3
0.089
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.211
g
Sum monoumættede
0.323
g
Sum polyumættede
0.584
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.089
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.496
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1317