Surbrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Surbrød
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.9 %
Fedt, total
11.2 %
Kulhydrat, total
77.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1051
kJ
Protein, total
7
g
total-N
1.2
g
Fedt, total
3.2
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.5
g
Kulhydrat, total
49.9
g
kulhydrat, tilgængelig
46
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1.8
g
Vand
37.7
g
Vitaminer
A-vitamin
5.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
66
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.25
aTE
alfa-tokoferol
0.25
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.085
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.084
mg
Niacin
1.27
NE
niacin
0.75
mg
tryptofans bidrag
1.27
mg
B6-vitamin
0.12
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
3
μg
Folat
41.6
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
424
mg
Kalium, K
201
mg
Calcium, Ca
44.3
mg
Magnesium, Mg
34.6
mg
Phosphor, P
128
mg
Jern, Fe
0.7
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.654
mg
Jod, I
2.4
μg
Chrom, Cr
7.2
μg
Selen, Se
2.18
μg
Nikkel, Ni
7.93
μg
Kulhydrater
Fructose
0.1
g
Glucose
0.05
g
Lactose
0
g
Maltose
1.37
g
Saccharose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
1.57
g
Fedtsyrer
C16:0
0.394
g
C18:0
0.001
g
C18:1, n-9
0.309
g
C18:2, n-6
1.36
g
C18:3, n-3
0.186
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.395
g
Sum monoumættede
0.309
g
Sum polyumættede
1.54
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.186
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.36
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
320
mg
Leucin
540
mg
Lysin
220
mg
Methionin
110
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
350
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
210
mg
Tryptofan
76
mg
Valin
380
mg
Arginin
330
mg
Histidin
170
mg
Alanin
270
mg
Asparaginsyre
390
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
310
mg
Prolin
710
mg
Serin
370
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1027