Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13.2 %
Fedt, total
5.9 %
Kulhydrat, total
80.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1129
kJ
Protein, total
9
g
total-N
1.5
g
Fedt, total
1.8
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
55
g
kulhydrat, tilgængelig
52.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1.9
g
Vand
32
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.15
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.043
mg
Niacin
1.4
NE
niacin
1.3
mg
tryptofans bidrag
1.4
mg
B6-vitamin
0.068
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
2.1
μg
Folat
26
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
571
mg
Kalium, K
124
mg
Calcium, Ca
30
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
95
mg
Jern, Fe
0.96
mg
Kobber, Cu
0.13
mg
Zink, Zn
0.7
mg
Jod, I
19
μg
Mangan, Mn
0.52
mg
Chrom, Cr
3.2
μg
Selen, Se
5.9
μg
Nikkel, Ni
3.9
μg
Kulhydrater
Stivelse
49
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.34
g
C18:0
0.036
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C16:1, n-7
0.015
g
C18:1, n-9
0.53
g
C18:1, n-7
0.03
g
C20:1, n-11
0.004
g
C18:2, n-6
0.62
g
C18:3, n-3
0.047
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.376
g
Sum monoumættede
0.579
g
Sum polyumættede
0.667
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.047
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.62
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1470