Softrugbrød (uden fedtrige frø) - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Softrugbrød (uden fedtrige frø)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
8.7 %
Fedt, total
5.6 %
Kulhydrat, total
85.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
885
kJ
Protein, total
4.9
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
1.4
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
48
g
kulhydrat, tilgængelig
40.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
7.3
g
Alkohol
0
g
Aske
1.9
g
Vand
44
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.16
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.064
mg
Niacin
1.27
NE
niacin
0.78
mg
tryptofans bidrag
1.27
mg
B6-vitamin
0.122
mg
Biotin
4.1
μg
Folat
26
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
477
mg
Kalium, K
217
mg
Calcium, Ca
26
mg
Magnesium, Mg
41
mg
Phosphor, P
134
mg
Jern, Fe
1.4
mg
Kobber, Cu
0.16
mg
Zink, Zn
1.3
mg
Jod, I
22
μg
Mangan, Mn
1.2
mg
Chrom, Cr
5.8
μg
Selen, Se
1.1
μg
Nikkel, Ni
4
μg
Kulhydrater
Stivelse
35
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.183
g
C18:0
0.023
g
C20:0
0
g
C22:0
0.003
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.3
g
C18:1, n-7
0.023
g
C20:1, n-11
0.011
g
C18:2, n-6
0.57
g
C18:3, n-3
0.089
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.21
g
Sum monoumættede
0.336
g
Sum polyumættede
0.659
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.089
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.57
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1314