Tyttebær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Bærfrugt
Tyttebær, rå
Vaccinium vitis-idaea L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.3 %
Fedt, total
17.9 %
Kulhydrat, total
76.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
220
kJ
Protein, total
0.8
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
1.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
11.5
g
kulhydrat, tilgængelig
7.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.7
g
Alkohol
0
g
Aske
0.3
g
Vand
86.3
g
Vitaminer
A-vitamin
1.75
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
21
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.6
aTE
alfa-tokoferol
1.6
mg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.04
mg
Niacin
0.633
NE
niacin
0.5
mg
tryptofans bidrag
0.133
mg
B6-vitamin
0.013
mg
Pantothensyre
0.12
mg
Biotin
2.4
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
11
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
89
mg
Calcium, Ca
20
mg
Magnesium, Mg
9
mg
Phosphor, P
16
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.072
mg
Zink, Zn
0.18
mg
Jod, I
0.15
μg
Mangan, Mn
3.2
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
5
μg
Kulhydrater
Fructose
4.2
g
Glucose
4.3
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.2
g
Sukkerarter, ialt
8.7
g
Stivelse
0.1
g
Fedtsyrer
C16:0
0.037
g
C18:0
0.005
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.133
g
C18:2, n-6
0.344
g
C18:3, n-3
0.438
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.042
g
Sum monoumættede
0.135
g
Sum polyumættede
0.783
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.438
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.344
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
8
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0326