Jordbærmarmelade - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Jordbærmarmelade
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.9 %
Fedt, total
2 %
Kulhydrat, total
97.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
934
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
54
g
kulhydrat, tilgængelig
52.8
g
tilsat sukker
45
g
kostfibre
1.2
g
Alkohol
0
g
Aske
2.5
g
Vand
41
g
Vitaminer
A-vitamin
4.17
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
50
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.035
mg
Niacin
0.3
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
0.1
mg
B6-vitamin
0.03
mg
Pantothensyre
0.21
mg
Biotin
1.8
μg
Folat
5
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
14
mg
Mineraler
Natrium, Na
18
mg
Kalium, K
44
mg
Calcium, Ca
25
mg
Magnesium, Mg
4
mg
Phosphor, P
13
mg
Jern, Fe
0.5
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.027
mg
Jod, I
1.4
μg
Mangan, Mn
0.021
mg
Chrom, Cr
3
μg
Selen, Se
0.3
μg
Nikkel, Ni
10
μg
Kulhydrater
Fructose
1.33
g
Glucose
1.17
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
45
g
Sukkerarter, ialt
47.5
g
Fedtsyrer
C16:0
0.042
g
C18:1, n-9
0.069
g
C18:2, n-6
0.151
g
C18:3, n-3
0.138
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.042
g
Sum monoumættede
0.069
g
Sum polyumættede
0.289
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.138
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.152
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
18
mg
Leucin
30
mg
Lysin
26
mg
Methionin
8
mg
Cystin
3
mg
Phenylalanin
17
mg
Tyrosin
8
mg
Threonin
17
mg
Tryptofan
6
mg
Valin
22
mg
Arginin
30
mg
Histidin
9
mg
Alanin
23
mg
Asparaginsyre
73
mg
Glutaminsyre
68
mg
Glycin
19
mg
Prolin
18
mg
Serin
22
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1142