Hindbærmarmelade - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Hindbærmarmelade
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
1.2 %
Fedt, total
2.6 %
Kulhydrat, total
96.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
860
kJ
Protein, total
0.6
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.6
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
49.3
g
kulhydrat, tilgængelig
48.1
g
tilsat sukker
45
g
kostfibre
1.2
g
Alkohol
0
g
Aske
2.5
g
Vand
47
g
Vitaminer
A-vitamin
4.17
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
50
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.15
aTE
alfa-tokoferol
0.15
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.035
mg
Niacin
0.317
NE
niacin
0.2
mg
tryptofans bidrag
0.117
mg
B6-vitamin
0.03
mg
Pantothensyre
0.21
mg
Biotin
1.8
μg
Folat
5
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
5
mg
Mineraler
Natrium, Na
18
mg
Kalium, K
44
mg
Calcium, Ca
15
mg
Magnesium, Mg
4
mg
Phosphor, P
13
mg
Jern, Fe
0.5
mg
Kobber, Cu
0.12
mg
Zink, Zn
0.027
mg
Jod, I
1.4
μg
Mangan, Mn
0.021
mg
Chrom, Cr
3
μg
Selen, Se
0.3
μg
Nikkel, Ni
10
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
46
g
Fedtsyrer
C16:0
0.04
g
C18:0
0.007
g
C18:1, n-9
0.046
g
C18:2, n-6
0.21
g
C18:3, n-3
0.178
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.046
g
Sum monoumættede
0.046
g
Sum polyumættede
0.388
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.178
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.21
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
7
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1118