Hindbærmarmelade - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Frugtprodukter

Hindbærmarmelade

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total1.2 %
   Fedt, total2.6 %
   Kulhydrat, total96.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi860kJ
Protein, total0.6g
   total-N0.1g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total49.3g
   kulhydrat, tilgængelig48.1g
   tilsat sukker45g
   kostfibre1.2g
Alkohol0g
Aske2.5g
Vand47g

Vitaminer
A-vitamin4.17RE
   Retinol0μg
   ß-caroten50μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.15aTE
   alfa-tokoferol0.15mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0mg
B2-vitamin, riboflavin0.035mg
Niacin0.317NE
   niacin0.2mg
   tryptofans bidrag0.117mg
B6-vitamin0.03mg
Pantothensyre0.21mg
Biotin1.8μg
Folat5μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin5mg

Mineraler
Natrium, Na18mg
Kalium, K44mg
Calcium, Ca15mg
Magnesium, Mg4mg
Phosphor, P13mg
Jern, Fe0.5mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn0.027mg
Jod, I1.4μg
Mangan, Mn0.021mg
Chrom, Cr3μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni10μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt46g

Fedtsyrer
C16:00.04g
C18:00.007g
C18:1, n-90.046g
C18:2, n-60.21g
C18:3, n-30.178g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.046g
Sum monoumættede0.046g
Sum polyumættede0.388g
Sum n-3 fedtsyrer0.178g
Sum n-6 fedtsyrer0.21g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Tryptofan7mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1118