Rugbrød, fuldkorn - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Rugbrød, fuldkorn
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
9.1 %
Fedt, total
4.9 %
Kulhydrat, total
86 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
855
kJ
Protein, total
5
g
total-N
0.9
g
Fedt, total
1.2
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
47
g
kulhydrat, tilgængelig
38.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
8.1
g
Alkohol
0
g
Aske
2.1
g
Vand
45
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.15
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.066
mg
Niacin
1
NE
niacin
0.67
mg
tryptofans bidrag
1
mg
B6-vitamin
0.161
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
4.5
μg
Folat
25
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
523
mg
Kalium, K
237
mg
Calcium, Ca
28
mg
Magnesium, Mg
46
mg
Phosphor, P
151
mg
Jern, Fe
1.5
mg
Kobber, Cu
0.17
mg
Zink, Zn
1.3
mg
Jod, I
22
μg
Mangan, Mn
1.2
mg
Chrom, Cr
5.7
μg
Selen, Se
1.1
μg
Nikkel, Ni
4.73
μg
Kulhydrater
Fructose
0.38
g
Glucose
0.52
g
Lactose
0
g
Maltose
2.27
g
Saccharose
0.61
g
Sukkerarter, ialt
3.78
g
Stivelse
33
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.175
g
C18:0
0.018
g
C20:0
0
g
C22:0
0.002
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.225
g
C18:1, n-7
0.018
g
C20:1, n-11
0.011
g
C18:2, n-6
0.504
g
C18:3, n-3
0.077
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.195
g
Sum monoumættede
0.256
g
Sum polyumættede
0.581
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.077
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.504
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
210
mg
Leucin
350
mg
Lysin
180
mg
Methionin
82
mg
Cystin
77
mg
Phenylalanin
240
mg
Tyrosin
100
mg
Threonin
180
mg
Tryptofan
60
mg
Valin
290
mg
Arginin
230
mg
Histidin
120
mg
Alanin
260
mg
Asparaginsyre
350
mg
Glutaminsyre
1200
mg
Glycin
250
mg
Prolin
470
mg
Serin
240
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0732