Kogechokolade - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Sukker, honning og sukkervarer
»
Sukkervarer
Kogechokolade
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.1 %
Fedt, total
54.6 %
Kulhydrat, total
41.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2344
kJ
Protein, total
5.7
g
total-N
0.9
g
Fedt, total
34.3
g
mættede fedtsyrer
20
g
monoumætt. fedtsyrer
11
g
polyumætt. fedtsyrer
1.6
g
Kulhydrat, total
58
g
kulhydrat, tilgængelig
57.1
g
tilsat sukker
50
g
kostfibre
0.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1.3
g
Vand
0.7
g
Vitaminer
A-vitamin
3.08
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
37
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.45
aTE
alfa-tokoferol
0.45
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.07
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.07
mg
Niacin
1.48
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
0.883
mg
B6-vitamin
0.05
mg
Pantothensyre
0.19
mg
Biotin
3
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
12.8
mg
Kalium, K
417
mg
Calcium, Ca
80
mg
Magnesium, Mg
121
mg
Phosphor, P
140
mg
Jern, Fe
2.8
mg
Kobber, Cu
0.954
mg
Zink, Zn
2.2
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.78
mg
Chrom, Cr
6
μg
Selen, Se
4.5
μg
Nikkel, Ni
223
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
1.3
g
Maltose
0
g
Saccharose
50
g
Sukkerarter, ialt
54.3
g
Stivelse
5.3
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0.101
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.101
g
C14:0
0.201
g
C15:0
0
g
C16:0
8.85
g
C17:0
0
g
C18:0
10.4
g
C20:0
0.302
g
C22:0
0.101
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.101
g
C18:1, n-9
10.9
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.51
g
C18:3, n-3
0.101
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
20
g
Sum monoumættede
11
g
Sum polyumættede
1.61
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.101
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.51
g
Cholesterol
Cholesterol
5
mg
Aminosyrer
Isoleucin
170
mg
Leucin
270
mg
Lysin
230
mg
Methionin
50
mg
Cystin
44
mg
Phenylalanin
200
mg
Tyrosin
74
mg
Threonin
170
mg
Tryptofan
53
mg
Valin
270
mg
Arginin
230
mg
Histidin
74
mg
Alanin
260
mg
Asparaginsyre
410
mg
Glutaminsyre
690
mg
Glycin
180
mg
Prolin
240
mg
Serin
230
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1167