Ribs, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Bærfrugt
Ribs, rå
Ribes rubrum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
7 %
Fedt, total
20.5 %
Kulhydrat, total
72.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 3%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
275
kJ
Protein, total
1.3
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
1.7
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
13.4
g
kulhydrat, tilgængelig
9.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
83.8
g
Vitaminer
A-vitamin
1.75
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
21
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.8
aTE
alfa-tokoferol
0.8
mg
B1-vitamin, thiamin
0.025
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.02
mg
Niacin
0.55
NE
niacin
0.3
mg
tryptofans bidrag
0.25
mg
B6-vitamin
0.045
mg
Pantothensyre
0.064
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
26
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
49
mg
Mineraler
Natrium, Na
3
mg
Kalium, K
262
mg
Calcium, Ca
31.1
mg
Magnesium, Mg
11
mg
Phosphor, P
50.9
mg
Jern, Fe
0.65
mg
Kobber, Cu
0.088
mg
Zink, Zn
0.18
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.19
mg
Chrom, Cr
0.2
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
8.7
μg
Kulhydrater
Fructose
1.76
g
Glucose
0.69
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.13
g
Sukkerarter, ialt
2.58
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.309
g
C18:0
0.07
g
C16:1, n-7
0.026
g
C18:1, n-9
0.248
g
C18:2, n-6
0.398
g
C18:3, n-3
0.309
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.379
g
Sum monoumættede
0.274
g
Sum polyumættede
0.707
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.309
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.398
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Tryptofan
15
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0220