Selleri, rod, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Rod- og knoldgrøntsager
Selleri, rod, rå
Apium graveolens L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
16.9 %
Fedt, total
6.3 %
Kulhydrat, total
76.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 25%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
146
kJ
Protein, total
1.8
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
8.2
g
kulhydrat, tilgængelig
4.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
88.7
g
Vitaminer
A-vitamin
2.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
30
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.8
aTE
alfa-tokoferol
0.8
mg
K-vitamin
100
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.14
mg
Niacin
1.25
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
0.25
mg
B6-vitamin
0.2
mg
Pantothensyre
0.429
mg
Biotin
0.1
μg
Folat
12
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
11
mg
Mineraler
Natrium, Na
20
mg
Kalium, K
442
mg
Calcium, Ca
41.5
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
74
mg
Jern, Fe
0.8
mg
Kobber, Cu
0.08
mg
Zink, Zn
0.37
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.15
mg
Chrom, Cr
2.4
μg
Selen, Se
0.2
μg
Nikkel, Ni
5.2
μg
Kulhydrater
Fructose
0.08
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
1.71
g
Sukkerarter, ialt
1.79
g
Stivelse
0.37
g
Fedtsyrer
C16:0
0.064
g
C18:0
0.003
g
C18:1, n-9
0.013
g
C18:2, n-6
0.159
g
C18:3, n-3
0.018
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.067
g
Sum monoumættede
0.013
g
Sum polyumættede
0.177
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.018
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.159
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
54
mg
Leucin
76
mg
Lysin
73
mg
Methionin
18
mg
Cystin
4
mg
Phenylalanin
45
mg
Tyrosin
27
mg
Threonin
48
mg
Tryptofan
15
mg
Valin
87
mg
Arginin
45
mg
Histidin
27
mg
Alanin
73
mg
Asparaginsyre
220
mg
Glutaminsyre
440
mg
Glycin
45
mg
Prolin
45
mg
Serin
54
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0243