Jordbær, dybfrost, usukrede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Bærfrugt
Jordbær, dybfrost, usukrede
Fragraria x ananassa Duchesne
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
4.1 %
Fedt, total
2.3 %
Kulhydrat, total
93.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
146
kJ
Protein, total
0.4
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
9.1
g
kulhydrat, tilgængelig
7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2.1
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
90
g
Vitaminer
A-vitamin
2
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
24
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.29
aTE
alfa-tokoferol
0.29
mg
K-vitamin
20
μg
B1-vitamin, thiamin
0.022
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.037
mg
Niacin
0.545
NE
niacin
0.462
mg
tryptofans bidrag
0.083
mg
B6-vitamin
0.028
mg
Pantothensyre
0.108
mg
Folat
117
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
41.2
mg
Mineraler
Natrium, Na
2
mg
Kalium, K
148
mg
Calcium, Ca
16
mg
Magnesium, Mg
11
mg
Phosphor, P
13
mg
Jern, Fe
0.75
mg
Kobber, Cu
0.049
mg
Zink, Zn
0.13
mg
Jod, I
0.6
μg
Mangan, Mn
0.29
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
0.2
μg
Nikkel, Ni
5
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
4.57
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.008
g
C18:1, n-9
0.014
g
C18:2, n-6
0.03
g
C18:3, n-3
0.028
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.008
g
Sum monoumættede
0.014
g
Sum polyumættede
0.058
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.028
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.03
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
16
mg
Leucin
26
mg
Lysin
23
mg
Methionin
7
mg
Cystin
2
mg
Phenylalanin
14
mg
Tyrosin
7
mg
Threonin
14
mg
Tryptofan
5
mg
Valin
19
mg
Arginin
26
mg
Histidin
8
mg
Alanin
20
mg
Asparaginsyre
63
mg
Glutaminsyre
59
mg
Glycin
17
mg
Prolin
15
mg
Serin
19
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0467