Rosenkål, uspec., rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Rosenkål, uspec., rå
Brassica oleracea L. convar. oleracea (L.) var. gemmifera DC
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.6 %
Fedt, total
7.3 %
Kulhydrat, total
63.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
221
kJ
Protein, total
4.5
g
total-N
0.7
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
9.6
g
kulhydrat, tilgængelig
5.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.1
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
84.2
g
Vitaminer
A-vitamin
18.3
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
220
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.9
aTE
alfa-tokoferol
0.9
mg
K-vitamin
250
μg
B1-vitamin, thiamin
0.12
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
1.67
NE
niacin
0.8
mg
tryptofans bidrag
0.867
mg
B6-vitamin
0.28
mg
Pantothensyre
0.723
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
130
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
119
mg
Mineraler
Natrium, Na
8
mg
Kalium, K
483
mg
Calcium, Ca
22.5
mg
Magnesium, Mg
24
mg
Phosphor, P
83.7
mg
Jern, Fe
0.9
mg
Kobber, Cu
0.053
mg
Zink, Zn
0.43
mg
Jod, I
0.25
μg
Mangan, Mn
0.27
mg
Chrom, Cr
0.4
μg
Selen, Se
1.1
μg
Nikkel, Ni
5.6
μg
Kulhydrater
Fructose
0.4
g
Glucose
0.23
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
1.49
g
Sukkerarter, ialt
2.12
g
Stivelse
0.49
g
Fedtsyrer
C16:0
0.074
g
C18:0
0.005
g
C18:1, n-9
0.015
g
C18:2, n-6
0.074
g
C18:3, n-3
0.247
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.079
g
Sum monoumættede
0.015
g
Sum polyumættede
0.32
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.247
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.074
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
150
mg
Leucin
200
mg
Lysin
230
mg
Methionin
49
mg
Cystin
21
mg
Phenylalanin
130
mg
Tyrosin
73
mg
Threonin
150
mg
Tryptofan
52
mg
Valin
240
mg
Arginin
300
mg
Histidin
94
mg
Alanin
210
mg
Asparaginsyre
420
mg
Glutaminsyre
760
mg
Glycin
150
mg
Prolin
760
mg
Serin
200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0225