Rødkål, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Rødkål, konserves

Brassica oleracea L. convar. capitata (L.)
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total5 %
   Fedt, total2.3 %
   Kulhydrat, total92.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi318kJ
Protein, total1g
   total-N0.2g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total18.4g
   kulhydrat, tilgængelig16.3g
   tilsat sukker16g
   kostfibre2.1g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand79.3g

Vitaminer
A-vitamin2.08RE
   Retinol0μg
   ß-caroten25μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.07aTE
   alfa-tokoferol0.07mg
K-vitamin149μg
B1-vitamin, thiamin0.065mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin0.733NE
   niacin0.6mg
   tryptofans bidrag0.133mg
B6-vitamin0.107mg
Pantothensyre0.324mg
Biotin0.1μg
Folat35μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin20mg

Mineraler
Natrium, Na300mg
Kalium, K100mg
Calcium, Ca39.3mg
Magnesium, Mg6mg
Phosphor, P29.3mg
Jern, Fe0.83mg
Kobber, Cu0.025mg
Zink, Zn0.55mg
Jod, I0.1μg
Mangan, Mn0.083mg
Chrom, Cr2μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni3μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt5g

Fedtsyrer
C16:00.037g
C18:00.002g
C16:1, n-70.003g
C18:1, n-90.008g
C18:2, n-60.075g
C18:3, n-30.035g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.039g
Sum monoumættede0.011g
Sum polyumættede0.11g
Sum n-3 fedtsyrer0.035g
Sum n-6 fedtsyrer0.075g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin27mg
Leucin30mg
Lysin30mg
Methionin8mg
Cystin1mg
Phenylalanin18mg
Tyrosin12mg
Threonin12mg
Tryptofan8mg
Valin45mg
Arginin42mg
Histidin16mg
Alanin50mg
Asparaginsyre85mg
Glutaminsyre240mg
Glycin21mg
Prolin37mg
Serin50mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0235