Rødkål, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Rødkål, konserves
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5 %
Fedt, total
2.3 %
Kulhydrat, total
92.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
318
kJ
Protein, total
1
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
18.4
g
kulhydrat, tilgængelig
16.3
g
tilsat sukker
16
g
kostfibre
2.1
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
79.3
g
Vitaminer
A-vitamin
2.08
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
25
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.07
aTE
alfa-tokoferol
0.07
mg
K-vitamin
149
μg
B1-vitamin, thiamin
0.065
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
0.733
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
0.133
mg
B6-vitamin
0.107
mg
Pantothensyre
0.324
mg
Biotin
0.1
μg
Folat
35
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
20
mg
Mineraler
Natrium, Na
300
mg
Kalium, K
100
mg
Calcium, Ca
39.3
mg
Magnesium, Mg
6
mg
Phosphor, P
29.3
mg
Jern, Fe
0.83
mg
Kobber, Cu
0.025
mg
Zink, Zn
0.55
mg
Jod, I
0.1
μg
Mangan, Mn
0.083
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
0.3
μg
Nikkel, Ni
3
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
5
g
Fedtsyrer
C16:0
0.037
g
C18:0
0.002
g
C16:1, n-7
0.003
g
C18:1, n-9
0.008
g
C18:2, n-6
0.075
g
C18:3, n-3
0.035
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.039
g
Sum monoumættede
0.011
g
Sum polyumættede
0.11
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.035
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.075
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
27
mg
Leucin
30
mg
Lysin
30
mg
Methionin
8
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
18
mg
Tyrosin
12
mg
Threonin
12
mg
Tryptofan
8
mg
Valin
45
mg
Arginin
42
mg
Histidin
16
mg
Alanin
50
mg
Asparaginsyre
85
mg
Glutaminsyre
240
mg
Glycin
21
mg
Prolin
37
mg
Serin
50
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0235