Rødkål, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Rødkål, rå
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
17.8 %
Fedt, total
5.3 %
Kulhydrat, total
76.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
125
kJ
Protein, total
1.5
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
6.5
g
kulhydrat, tilgængelig
4.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
91.1
g
Vitaminer
A-vitamin
2.08
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
25
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.07
aTE
alfa-tokoferol
0.07
mg
K-vitamin
149
μg
B1-vitamin, thiamin
0.065
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
0.783
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
0.183
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.324
mg
Biotin
0.1
μg
Folat
46
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
60
mg
Mineraler
Natrium, Na
10
mg
Kalium, K
292
mg
Calcium, Ca
44.5
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
34.1
mg
Jern, Fe
0.45
mg
Kobber, Cu
0.031
mg
Zink, Zn
0.19
mg
Jod, I
0.1
μg
Mangan, Mn
0.2
mg
Chrom, Cr
0.5
μg
Selen, Se
1
μg
Nikkel, Ni
10
μg
Kulhydrater
Fructose
1.67
g
Glucose
1.19
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.29
g
Sukkerarter, ialt
3.15
g
Stivelse
0.07
g
Fedtsyrer
C16:0
0.037
g
C18:0
0.002
g
C16:1, n-7
0.003
g
C18:1, n-9
0.008
g
C18:2, n-6
0.075
g
C18:3, n-3
0.035
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.039
g
Sum monoumættede
0.012
g
Sum polyumættede
0.11
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.035
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.075
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
41
mg
Leucin
46
mg
Lysin
46
mg
Methionin
11
mg
Cystin
1
mg
Phenylalanin
27
mg
Tyrosin
17
mg
Threonin
19
mg
Tryptofan
11
mg
Valin
68
mg
Arginin
63
mg
Histidin
24
mg
Alanin
75
mg
Asparaginsyre
130
mg
Glutaminsyre
360
mg
Glycin
31
mg
Prolin
56
mg
Serin
75
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0234