Tomat, uspec., rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » "Frugt"-grøntsager

Tomat, uspec., rå

Lycopersicon esculentum (L.) Karsten ex Farw.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total9.9 %
   Fedt, total9.5 %
   Kulhydrat, total80.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi107kJ
Protein, total0.7g
   total-N0.1g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total5.7g
   kulhydrat, tilgængelig4.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre1.4g
Alkohol0g
Aske0.6g
Vand94.3g

Vitaminer
A-vitamin82.7RE
   Retinol0μg
   ß-caroten992μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.74aTE
   alfa-tokoferol0.74mg
K-vitamin7.9μg
B1-vitamin, thiamin0.041mg
B2-vitamin, riboflavin0.018mg
Niacin0.817NE
   niacin0.7mg
   tryptofans bidrag0.117mg
B6-vitamin0.084mg
Pantothensyre0.33mg
Biotin1.5μg
Folat29μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin18.7mg
   L-ascorbinsyre15.7mg
   L-dehydroascorbinsyre3mg

Mineraler
Natrium, Na10.8mg
Kalium, K242mg
Calcium, Ca8.87mg
Magnesium, Mg9mg
Phosphor, P29.1mg
Jern, Fe0.23mg
Kobber, Cu0.039mg
Zink, Zn0.084mg
Jod, I0.2μg
Mangan, Mn0.11mg
Chrom, Cr1.3μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni1.95μg

Kulhydrater
Fructose1.42g
Glucose0.9g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt2.32g
Stivelse0.09g

Fedtsyrer
C16:00.045g
C18:00.007g
C16:1, n-70.002g
C18:1, n-90.032g
C18:2, n-60.127g
C18:3, n-30.013g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.052g
Sum monoumættede0.034g
Sum polyumættede0.14g
Sum n-3 fedtsyrer0.013g
Sum n-6 fedtsyrer0.127g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin34mg
Leucin29mg
Lysin34mg
Methionin8mg
Cystin6mg
Phenylalanin20mg
Tyrosin27mg
Threonin20mg
Tryptofan7mg
Valin21mg
Arginin27mg
Histidin12mg
Alanin19mg
Asparaginsyre82mg
Glutaminsyre200mg
Glycin21mg
Prolin23mg
Serin26mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0306