Tomat, uspec., rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
"Frugt"-grøntsager
Tomat, uspec., rå
Lycopersicon esculentum (L.) Karsten ex Farw.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
9.9 %
Fedt, total
9.5 %
Kulhydrat, total
80.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
107
kJ
Protein, total
0.7
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
5.7
g
kulhydrat, tilgængelig
4.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.4
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
94.3
g
Vitaminer
A-vitamin
82.7
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
992
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.74
aTE
alfa-tokoferol
0.74
mg
K-vitamin
7.9
μg
B1-vitamin, thiamin
0.041
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.018
mg
Niacin
0.817
NE
niacin
0.7
mg
tryptofans bidrag
0.117
mg
B6-vitamin
0.084
mg
Pantothensyre
0.33
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
29
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
18.7
mg
L-ascorbinsyre
15.7
mg
L-dehydroascorbinsyre
3
mg
Mineraler
Natrium, Na
10.8
mg
Kalium, K
242
mg
Calcium, Ca
8.87
mg
Magnesium, Mg
9
mg
Phosphor, P
29.1
mg
Jern, Fe
0.23
mg
Kobber, Cu
0.039
mg
Zink, Zn
0.084
mg
Jod, I
0.2
μg
Mangan, Mn
0.11
mg
Chrom, Cr
1.3
μg
Selen, Se
0.3
μg
Nikkel, Ni
1.95
μg
Kulhydrater
Fructose
1.42
g
Glucose
0.9
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
2.32
g
Stivelse
0.09
g
Fedtsyrer
C16:0
0.045
g
C18:0
0.007
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.032
g
C18:2, n-6
0.127
g
C18:3, n-3
0.013
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.052
g
Sum monoumættede
0.034
g
Sum polyumættede
0.14
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.013
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.127
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
34
mg
Leucin
29
mg
Lysin
34
mg
Methionin
8
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
20
mg
Tyrosin
27
mg
Threonin
20
mg
Tryptofan
7
mg
Valin
21
mg
Arginin
27
mg
Histidin
12
mg
Alanin
19
mg
Asparaginsyre
82
mg
Glutaminsyre
200
mg
Glycin
21
mg
Prolin
23
mg
Serin
26
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0306