Rosenkål, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Rosenkål, dybfrost
Brassica oleracea L. convar. oleracea (L.) var. gemmiferaDC
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
23.7 %
Fedt, total
8 %
Kulhydrat, total
68.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
196
kJ
Protein, total
3.3
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
9.5
g
kulhydrat, tilgængelig
5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
4.5
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
85.6
g
Vitaminer
A-vitamin
23.3
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
280
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.34
aTE
alfa-tokoferol
0.34
mg
K-vitamin
250
μg
B1-vitamin, thiamin
0.139
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.09
mg
Niacin
1.36
NE
niacin
0.745
mg
tryptofans bidrag
0.617
mg
B6-vitamin
0.18
mg
Pantothensyre
0.42
mg
Biotin
0.4
μg
Folat
64
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
80.9
mg
L-ascorbinsyre
80.9
mg
Mineraler
Natrium, Na
8
mg
Kalium, K
483
mg
Calcium, Ca
42
mg
Magnesium, Mg
24
mg
Phosphor, P
69
mg
Jern, Fe
0.7
mg
Kobber, Cu
0.053
mg
Zink, Zn
0.43
mg
Jod, I
0.25
μg
Mangan, Mn
0.27
mg
Chrom, Cr
0
μg
Selen, Se
1.1
μg
Nikkel, Ni
5.6
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
2.1
g
Fedtsyrer
C16:0
0.071
g
C18:0
0.005
g
C18:1, n-9
0.014
g
C18:2, n-6
0.071
g
C18:3, n-3
0.238
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.076
g
Sum monoumættede
0.014
g
Sum polyumættede
0.309
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.238
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.072
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
110
mg
Leucin
150
mg
Lysin
160
mg
Methionin
35
mg
Cystin
15
mg
Phenylalanin
95
mg
Tyrosin
53
mg
Threonin
110
mg
Tryptofan
37
mg
Valin
170
mg
Arginin
220
mg
Histidin
69
mg
Alanin
150
mg
Asparaginsyre
310
mg
Glutaminsyre
550
mg
Glycin
110
mg
Prolin
550
mg
Serin
140
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0226