Tomatjuice, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Tomatjuice, konserves
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
15 %
Fedt, total
4.2 %
Kulhydrat, total
80.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
85
kJ
Protein, total
0.8
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
4.3
g
kulhydrat, tilgængelig
3.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0.6
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
93.9
g
Vitaminer
A-vitamin
25.9
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
311
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.74
aTE
alfa-tokoferol
0.74
mg
K-vitamin
7.9
μg
B1-vitamin, thiamin
0.047
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.031
mg
Niacin
0.79
NE
niacin
0.673
mg
tryptofans bidrag
0.117
mg
B6-vitamin
0.111
mg
Pantothensyre
0.25
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
6
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
61.7
mg
L-ascorbinsyre
59
mg
L-dehydroascorbinsyre
2.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
221
mg
Kalium, K
235
mg
Calcium, Ca
12.9
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
23.6
mg
Jern, Fe
0.43
mg
Kobber, Cu
0.11
mg
Zink, Zn
0.3
mg
Jod, I
0.2
μg
Mangan, Mn
0.11
mg
Chrom, Cr
2.8
μg
Selen, Se
0.3
μg
Nikkel, Ni
5.1
μg
Kulhydrater
C16:0
0.008
g
C18:0
0.001
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.006
g
C18:2, n-6
0.022
g
C18:3, n-3
0.002
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.009
g
Sum monoumættede
0.006
g
Sum polyumættede
0.025
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.002
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.022
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
35
mg
Leucin
31
mg
Lysin
35
mg
Methionin
9
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
21
mg
Tyrosin
28
mg
Threonin
21
mg
Tryptofan
7
mg
Valin
22
mg
Arginin
28
mg
Histidin
12
mg
Alanin
20
mg
Asparaginsyre
87
mg
Glutaminsyre
210
mg
Glycin
22
mg
Prolin
24
mg
Serin
27
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0308