Tomatjuice, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Tomatjuice, konserves

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total15 %
   Fedt, total4.2 %
   Kulhydrat, total80.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi85kJ
Protein, total0.8g
   total-N0.1g
Fedt, total0.1g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total4.3g
   kulhydrat, tilgængelig3.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.6g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand93.9g

Vitaminer
A-vitamin25.9RE
   Retinol0μg
   ß-caroten311μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.74aTE
   alfa-tokoferol0.74mg
K-vitamin7.9μg
B1-vitamin, thiamin0.047mg
B2-vitamin, riboflavin0.031mg
Niacin0.79NE
   niacin0.673mg
   tryptofans bidrag0.117mg
B6-vitamin0.111mg
Pantothensyre0.25mg
Biotin1.5μg
Folat6μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin61.7mg
   L-ascorbinsyre59mg
   L-dehydroascorbinsyre2.7mg

Mineraler
Natrium, Na221mg
Kalium, K235mg
Calcium, Ca12.9mg
Magnesium, Mg10mg
Phosphor, P23.6mg
Jern, Fe0.43mg
Kobber, Cu0.11mg
Zink, Zn0.3mg
Jod, I0.2μg
Mangan, Mn0.11mg
Chrom, Cr2.8μg
Selen, Se0.3μg
Nikkel, Ni5.1μg

Kulhydrater
C16:00.008g
C18:00.001g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.006g
C18:2, n-60.022g
C18:3, n-30.002g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.009g
Sum monoumættede0.006g
Sum polyumættede0.025g
Sum n-3 fedtsyrer0.002g
Sum n-6 fedtsyrer0.022g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin35mg
Leucin31mg
Lysin35mg
Methionin9mg
Cystin6mg
Phenylalanin21mg
Tyrosin28mg
Threonin21mg
Tryptofan7mg
Valin22mg
Arginin28mg
Histidin12mg
Alanin20mg
Asparaginsyre87mg
Glutaminsyre210mg
Glycin22mg
Prolin24mg
Serin27mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0308