Salat, Iceberg, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Salat, Iceberg, rå
Lactuca sativa L. var. capitata L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
22.6 %
Fedt, total
5.1 %
Kulhydrat, total
72.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
65
kJ
Protein, total
1
g
total-N
0.2
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
3.2
g
kulhydrat, tilgængelig
2.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.1
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
95.7
g
Vitaminer
A-vitamin
12.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
150
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.3
aTE
K-vitamin
112
μg
B1-vitamin, thiamin
0.044
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.027
mg
Niacin
0.29
NE
niacin
0.123
mg
tryptofans bidrag
0.167
mg
B6-vitamin
0.039
mg
Pantothensyre
0.091
mg
Folat
89
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
8.1
mg
L-ascorbinsyre
5.1
mg
L-dehydroascorbinsyre
3
mg
Mineraler
Natrium, Na
11.8
mg
Kalium, K
187
mg
Calcium, Ca
16.2
mg
Magnesium, Mg
7.4
mg
Phosphor, P
22.5
mg
Jern, Fe
0.27
mg
Kobber, Cu
0.025
mg
Zink, Zn
0.16
mg
Jod, I
0.6
μg
Mangan, Mn
0.125
mg
Chrom, Cr
0.4
μg
Selen, Se
0.2
μg
Nikkel, Ni
4.1
μg
Kulhydrater
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.012
g
C18:0
0.001
g
C16:1, n-7
0.001
g
C18:1, n-9
0.003
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.015
g
C18:3, n-3
0.038
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.013
g
Sum monoumættede
0.004
g
Sum polyumættede
0.053
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.038
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.015
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
21
mg
Leucin
27
mg
Lysin
27
mg
Methionin
6
mg
Cystin
6
mg
Phenylalanin
26
mg
Tyrosin
8
mg
Threonin
27
mg
Tryptofan
10
mg
Valin
27
mg
Arginin
16
mg
Histidin
10
mg
Alanin
27
mg
Asparaginsyre
140
mg
Glutaminsyre
210
mg
Glycin
16
mg
Prolin
11
mg
Serin
27
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0668