Spidskål, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Spidskål, rå
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.) var. conica
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
27.4 %
Fedt, total
8.7 %
Kulhydrat, total
63.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
113
kJ
Protein, total
2.1
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
4.9
g
kulhydrat, tilgængelig
3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
91.9
g
Vitaminer
A-vitamin
1.67
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
20
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.15
aTE
alfa-tokoferol
0.15
mg
K-vitamin
170
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.06
mg
Niacin
0.533
NE
niacin
0.3
mg
tryptofans bidrag
0.233
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.15
mg
Biotin
0
μg
Folat
73
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
66
mg
Mineraler
Natrium, Na
6
mg
Kalium, K
249
mg
Calcium, Ca
33.7
mg
Magnesium, Mg
9
mg
Phosphor, P
31.7
mg
Jern, Fe
0.4
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
0.2
mg
Jod, I
0.3
μg
Nikkel, Ni
6.4
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0.8
g
Fedtsyrer
C16:0
0.055
g
C18:0
0.007
g
C16:1, n-7
0.007
g
C18:1, n-9
0.018
g
C18:2, n-6
0.066
g
C18:3, n-3
0.066
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.062
g
Sum monoumættede
0.025
g
Sum polyumættede
0.133
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.066
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.066
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
49
mg
Leucin
72
mg
Lysin
72
mg
Methionin
19
mg
Cystin
11
mg
Phenylalanin
46
mg
Tyrosin
23
mg
Threonin
49
mg
Tryptofan
14
mg
Valin
72
mg
Arginin
79
mg
Histidin
33
mg
Alanin
98
mg
Asparaginsyre
160
mg
Glutaminsyre
420
mg
Glycin
46
mg
Prolin
110
mg
Serin
79
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0275