Hvidkål, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Hvidkål, rå

Brassica oleracea L. convar. capitata (L.) Alef. var alba DC
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total13.9 %
   Fedt, total5.2 %
   Kulhydrat, total81 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi126kJ
Protein, total1.2g
   total-N0.2g
Fedt, total0.2g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total7g
   kulhydrat, tilgængelig4.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.3g
Alkohol0g
Aske0.6g
Vand90.5g

Vitaminer
A-vitamin2.92RE
   Retinol0μg
   ß-caroten35μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.02aTE
   alfa-tokoferol0.02mg
K-vitamin76μg
B1-vitamin, thiamin0.049mg
B2-vitamin, riboflavin0.036mg
Niacin0.55NE
   niacin0.4mg
   tryptofans bidrag0.15mg
B6-vitamin0.156mg
Pantothensyre0.21mg
Biotin1.2μg
Folat77μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin45.8mg
   L-ascorbinsyre45.8mg

Mineraler
Natrium, Na6mg
Kalium, K240mg
Calcium, Ca50.9mg
Magnesium, Mg10.9mg
Phosphor, P30.1mg
Jern, Fe0.305mg
Kobber, Cu0.019mg
Zink, Zn0.145mg
Jod, I0.7μg
Mangan, Mn0.24mg
Chrom, Cr1.7μg
Selen, Se0.767μg
Nikkel, Ni2.7μg

Kulhydrater
Fructose2.02g
Glucose1.6g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0.1g
Sukkerarter, ialt3.72g
Stivelse0.03g

Fedtsyrer
C16:00.037g
C18:00.004g
C16:1, n-70.004g
C18:2, n-60.031g
C18:3, n-30.084g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.041g
Sum monoumættede0.004g
Sum polyumættede0.115g
Sum n-3 fedtsyrer0.084g
Sum n-6 fedtsyrer0.031g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin27mg
Leucin35mg
Lysin35mg
Methionin9mg
Cystin5mg
Phenylalanin22mg
Tyrosin12mg
Threonin24mg
Tryptofan9mg
Valin45mg
Arginin67mg
Histidin22mg
Alanin61mg
Asparaginsyre110mg
Glutaminsyre290mg
Glycin27mg
Prolin57mg
Serin51mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0088