Grønne bønner, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Grønne bønner, dybfrost
Phaseolus vulgaris L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
20.1 %
Fedt, total
6.7 %
Kulhydrat, total
73.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
140
kJ
Protein, total
2
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
7.3
g
kulhydrat, tilgængelig
4.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
88.8
g
Vitaminer
A-vitamin
25.2
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
302
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.05
aTE
alfa-tokoferol
0.05
mg
K-vitamin
32
μg
B1-vitamin, thiamin
0.099
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.092
mg
Niacin
0.866
NE
niacin
0.499
mg
tryptofans bidrag
0.367
mg
B6-vitamin
0.091
mg
Pantothensyre
0.05
mg
Biotin
0.7
μg
Folat
64
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
23.7
mg
L-ascorbinsyre
23.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
3
mg
Kalium, K
186
mg
Calcium, Ca
52.6
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
49.5
mg
Jern, Fe
1
mg
Kobber, Cu
0.076
mg
Zink, Zn
0.35
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.21
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
0.3
μg
Nikkel, Ni
17.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0.6
g
Glucose
0.4
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.5
g
Sukkerarter, ialt
1.5
g
Stivelse
2.7
g
Fedtsyrer
C16:0
0.077
g
C18:0
0.012
g
C18:1, n-9
0.009
g
C18:2, n-6
0.065
g
C18:3, n-3
0.077
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.089
g
Sum monoumættede
0.009
g
Sum polyumættede
0.142
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.077
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.065
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
77
mg
Leucin
110
mg
Lysin
120
mg
Methionin
29
mg
Cystin
8
mg
Phenylalanin
54
mg
Tyrosin
42
mg
Threonin
83
mg
Tryptofan
22
mg
Valin
99
mg
Arginin
74
mg
Histidin
38
mg
Alanin
99
mg
Asparaginsyre
270
mg
Glutaminsyre
210
mg
Glycin
67
mg
Prolin
61
mg
Serin
140
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0027