Broccoli, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Blad- og stængelgrøntsager
Broccoli, rå
Brassica oleracea var. Italica
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
41.6 %
Fedt, total
10.5 %
Kulhydrat, total
47.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 22%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
187
kJ
Protein, total
5.3
g
total-N
0.8
g
Fedt, total
0.6
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
6.1
g
kulhydrat, tilgængelig
2.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.2
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
87.8
g
Vitaminer
A-vitamin
44.4
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
533
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.3
aTE
alfa-tokoferol
1.3
mg
K-vitamin
260
μg
B1-vitamin, thiamin
0.079
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.115
mg
Niacin
1.98
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
0.983
mg
B6-vitamin
0.18
mg
Pantothensyre
1
mg
Biotin
0.5
μg
Folat
239
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
121
mg
L-ascorbinsyre
114
mg
L-dehydroascorbinsyre
7.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
8
mg
Kalium, K
393
mg
Calcium, Ca
44.2
mg
Magnesium, Mg
20.7
mg
Phosphor, P
86.9
mg
Jern, Fe
0.71
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
0.39
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.58
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
0.6
μg
Nikkel, Ni
8.6
μg
Kulhydrater
Fructose
1.3
g
Glucose
0.8
g
Saccharose
0.4
g
Sukkerarter, ialt
2.5
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
Sum mættede
0.076
g
Sum monoumættede
0.026
g
Sum polyumættede
0.217
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
200
mg
Leucin
280
mg
Lysin
270
mg
Methionin
76
mg
Cystin
59
mg
Phenylalanin
200
mg
Threonin
230
mg
Tryptofan
59
mg
Valin
250
mg
Arginin
330
mg
Histidin
120
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0021