Jordbær, dybfrost, sukrede - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Bærfrugt
Jordbær, dybfrost, sukrede
Fragraria x ananassa Duchesne
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.3 %
Fedt, total
2 %
Kulhydrat, total
95.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
356
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
21
g
kulhydrat, tilgængelig
19.1
g
tilsat sukker
11.9
g
kostfibre
1.9
g
Alkohol
0
g
Aske
0.3
g
Vand
78.1
g
Vitaminer
A-vitamin
1.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
18
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
20
μg
B1-vitamin, thiamin
0.015
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.077
mg
Niacin
0.393
NE
niacin
0.293
mg
tryptofans bidrag
0.1
mg
B6-vitamin
0.028
mg
Pantothensyre
0.108
mg
Folat
117
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
39.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
1
mg
Kalium, K
98
mg
Calcium, Ca
11
mg
Magnesium, Mg
6
mg
Phosphor, P
12
mg
Jern, Fe
0.47
mg
Kobber, Cu
0.019
mg
Zink, Zn
0.05
mg
Mangan, Mn
0.249
mg
Chrom, Cr
1
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
5
μg
Kulhydrater
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C16:0
0.017
g
C18:1, n-9
0.028
g
C18:2, n-6
0.061
g
C18:3, n-3
0.055
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.017
g
Sum monoumættede
0.028
g
Sum polyumættede
0.116
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.055
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.061
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
19
mg
Leucin
31
mg
Lysin
27
mg
Methionin
8
mg
Cystin
3
mg
Phenylalanin
17
mg
Tyrosin
8
mg
Threonin
17
mg
Tryptofan
6
mg
Valin
22
mg
Arginin
32
mg
Histidin
9
mg
Alanin
24
mg
Asparaginsyre
76
mg
Glutaminsyre
71
mg
Glycin
20
mg
Prolin
18
mg
Serin
23
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0468