Grønne ærter, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Grønne ærter, konserves
Pisum sativum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
26.8 %
Fedt, total
8.1 %
Kulhydrat, total
65 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
314
kJ
Protein, total
5.9
g
total-N
0.9
g
Fedt, total
0.8
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
14.3
g
kulhydrat, tilgængelig
7.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
6.6
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
77.9
g
Vitaminer
A-vitamin
33.3
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
400
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.04
aTE
alfa-tokoferol
0.04
mg
K-vitamin
70
μg
B1-vitamin, thiamin
0.14
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.065
mg
Niacin
1.65
NE
niacin
0.8
mg
tryptofans bidrag
0.85
mg
B6-vitamin
0.05
mg
Pantothensyre
0.15
mg
Biotin
0
μg
Folat
22
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
9.6
mg
Mineraler
Natrium, Na
252
mg
Kalium, K
37
mg
Calcium, Ca
31.3
mg
Magnesium, Mg
6
mg
Phosphor, P
79.2
mg
Jern, Fe
1.4
mg
Kobber, Cu
0.025
mg
Zink, Zn
0.23
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.055
mg
Chrom, Cr
1.4
μg
Selen, Se
1.02
μg
Nikkel, Ni
22
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
4.7
g
Fedtsyrer
C16:0
0.128
g
C18:0
0.015
g
C18:1, n-9
0.061
g
C18:2, n-6
0.361
g
C18:3, n-3
0.075
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.143
g
Sum monoumættede
0.061
g
Sum polyumættede
0.436
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.075
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.361
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
280
mg
Leucin
430
mg
Lysin
400
mg
Methionin
65
mg
Cystin
20
mg
Phenylalanin
250
mg
Tyrosin
170
mg
Threonin
260
mg
Tryptofan
51
mg
Valin
360
mg
Arginin
620
mg
Histidin
120
mg
Alanin
320
mg
Asparaginsyre
500
mg
Glutaminsyre
770
mg
Glycin
230
mg
Prolin
220
mg
Serin
280
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0344