Bønnespirer, uspec., rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Bælgplanter
Bønnespirer, uspec., rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
35 %
Fedt, total
7.8 %
Kulhydrat, total
57.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
135
kJ
Protein, total
3
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
0.3
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
4.9
g
kulhydrat, tilgængelig
3.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.2
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
90
g
Vitaminer
A-vitamin
2.67
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
32
μg
D-vitamin
0
μg
K-vitamin
33
μg
B1-vitamin, thiamin
0.084
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.124
mg
Niacin
1.35
NE
niacin
0.749
mg
tryptofans bidrag
0.6
mg
B6-vitamin
0.081
mg
Pantothensyre
0.38
mg
Folat
100
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
13.2
mg
L-ascorbinsyre
13.2
mg
Mineraler
Natrium, Na
6
mg
Kalium, K
149
mg
Calcium, Ca
25.8
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
100
mg
Jern, Fe
0.91
mg
Kobber, Cu
0.164
mg
Zink, Zn
0.41
mg
Mangan, Mn
0.188
mg
Nikkel, Ni
29.1
μg
Kulhydrater
C14:0
0
g
C16:0
0.047
g
C18:0
0.012
g
C18:1, n-9
0.032
g
C18:2, n-6
0.061
g
C18:3, n-3
0.024
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.068
g
Sum monoumættede
0.032
g
Sum polyumættede
0.085
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.023
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.062
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
130
mg
Leucin
170
mg
Lysin
160
mg
Methionin
34
mg
Cystin
17
mg
Phenylalanin
120
mg
Tyrosin
53
mg
Threonin
77
mg
Tryptofan
36
mg
Valin
130
mg
Arginin
200
mg
Histidin
67
mg
Alanin
96
mg
Asparaginsyre
470
mg
Glutaminsyre
160
mg
Glycin
62
mg
Serin
33
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0818