Peber, chili, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
"Frugt"-grøntsager
Peber, chili, rå
Capsicum frutescens
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
16.7 %
Fedt, total
3.7 %
Kulhydrat, total
79.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 27%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
187
kJ
Protein, total
2
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.2
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
9.5
g
kulhydrat, tilgængelig
7.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
1.8
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
87.7
g
Vitaminer
A-vitamin
366
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
4390
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.09
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.09
mg
Niacin
1.33
NE
niacin
0.9
mg
tryptofans bidrag
0.433
mg
B6-vitamin
0.278
mg
Pantothensyre
0.061
mg
Folat
23
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
166
mg
L-ascorbinsyre
166
mg
Mineraler
Natrium, Na
7
mg
Kalium, K
340
mg
Calcium, Ca
14
mg
Magnesium, Mg
25
mg
Phosphor, P
67.5
mg
Jern, Fe
1.2
mg
Kobber, Cu
0.174
mg
Zink, Zn
0.3
mg
Mangan, Mn
0.237
mg
Kulhydrater
C12:0
0
g
C14:0
0.001
g
C16:0
0.015
g
C18:0
0.003
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.011
g
C18:2, n-6
0.105
g
C18:3, n-3
0.005
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.019
g
Sum monoumættede
0.011
g
Sum polyumættede
0.11
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.005
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.105
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
64
mg
Leucin
110
mg
Lysin
90
mg
Methionin
24
mg
Cystin
38
mg
Phenylalanin
61
mg
Tyrosin
42
mg
Threonin
74
mg
Tryptofan
26
mg
Valin
83
mg
Arginin
96
mg
Histidin
42
mg
Alanin
83
mg
Asparaginsyre
290
mg
Glutaminsyre
260
mg
Glycin
74
mg
Prolin
86
mg
Serin
80
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0676