Bækforel, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Ferskvandsfisk

Bækforel, rå

Salmo alpinus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total77.3 %
   Fedt, total22.7 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 50%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi448kJ
Protein, total20.5g
   total-N3.3g
Fedt, total2.7g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand77.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   ß-caroten0μg
D-vitamin9μg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.16mg
B2-vitamin, riboflavin0.09mg
B6-vitamin0.368mg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na80mg
Kalium, K370mg
Magnesium, Mg30mg
Phosphor, P260mg
Jern, Fe0.75mg
Zink, Zn0.67mg
Chrom, Cr1.3μg
Selen, Se16μg
Nikkel, Ni0μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol48mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0876