Tomatketchup - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Grøntsagsprodukter

Tomatketchup

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total10 %
   Fedt, total17.8 %
   Kulhydrat, total72.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi479kJ
Protein, total3g
   total-N0.5g
Fedt, total2.4g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer1.2g
Kulhydrat, total21.7g
   kulhydrat, tilgængelig18.4g
   tilsat sukker7.6g
   kostfibre3.3g
Alkohol0g
Aske1.4g
Vand71.5g

Vitaminer
A-vitamin49.9RE
   Retinol0μg
   ß-caroten599μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.5aTE
   alfa-tokoferol1.5mg
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.05mg
Niacin0.867NE
   niacin0.6mg
   tryptofans bidrag0.267mg
B6-vitamin0.13mg
Pantothensyre0.25mg
Biotin1.5μg
Folat5μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin3.94mg
   L-ascorbinsyre3.94mg

Mineraler
Natrium, Na1090mg
Kalium, K376mg
Calcium, Ca18.5mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P34.4mg
Jern, Fe0.6mg
Kobber, Cu0.15mg
Zink, Zn0.2mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.16mg
Chrom, Cr5μg
Selen, Se0.4μg
Nikkel, Ni30μg

Kulhydrater
Saccharose7.6g
Sukkerarter, ialt7.6g
Stivelse1.1g

Fedtsyrer
C16:00.377g
C18:00.064g
C16:1, n-70.022g
C18:1, n-90.269g
C18:2, n-61.08g
C18:3, n-30.108g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.441g
Sum monoumættede0.291g
Sum polyumættede1.19g
Sum n-3 fedtsyrer0.108g
Sum n-6 fedtsyrer1.08g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin72mg
Leucin100mg
Lysin96mg
Methionin22mg
Cystin10mg
Phenylalanin77mg
Tyrosin30mg
Threonin72mg
Tryptofan16mg
Valin77mg
Arginin62mg
Histidin48mg
Alanin77mg
Asparaginsyre370mg
Glutaminsyre1200mg
Glycin58mg
Prolin62mg
Serin86mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0309