Tomatketchup - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Tomatketchup
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10 %
Fedt, total
17.8 %
Kulhydrat, total
72.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
479
kJ
Protein, total
3
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
2.4
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.2
g
Kulhydrat, total
21.7
g
kulhydrat, tilgængelig
18.4
g
tilsat sukker
7.6
g
kostfibre
3.3
g
Alkohol
0
g
Aske
1.4
g
Vand
71.5
g
Vitaminer
A-vitamin
49.9
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
599
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
1.5
aTE
alfa-tokoferol
1.5
mg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.05
mg
Niacin
0.867
NE
niacin
0.6
mg
tryptofans bidrag
0.267
mg
B6-vitamin
0.13
mg
Pantothensyre
0.25
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
5
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
3.94
mg
L-ascorbinsyre
3.94
mg
Mineraler
Natrium, Na
1090
mg
Kalium, K
376
mg
Calcium, Ca
18.5
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
34.4
mg
Jern, Fe
0.6
mg
Kobber, Cu
0.15
mg
Zink, Zn
0.2
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.16
mg
Chrom, Cr
5
μg
Selen, Se
0.4
μg
Nikkel, Ni
30
μg
Kulhydrater
Saccharose
7.6
g
Sukkerarter, ialt
7.6
g
Stivelse
1.1
g
Fedtsyrer
C16:0
0.377
g
C18:0
0.064
g
C16:1, n-7
0.022
g
C18:1, n-9
0.269
g
C18:2, n-6
1.08
g
C18:3, n-3
0.108
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.441
g
Sum monoumættede
0.291
g
Sum polyumættede
1.19
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.108
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.08
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
72
mg
Leucin
100
mg
Lysin
96
mg
Methionin
22
mg
Cystin
10
mg
Phenylalanin
77
mg
Tyrosin
30
mg
Threonin
72
mg
Tryptofan
16
mg
Valin
77
mg
Arginin
62
mg
Histidin
48
mg
Alanin
77
mg
Asparaginsyre
370
mg
Glutaminsyre
1200
mg
Glycin
58
mg
Prolin
62
mg
Serin
86
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0309