Daddel, tørret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Frugt og frugtprodukter » Kernefrugt

Daddel, tørret

Phoenix dactylifera L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total2.4 %
   Fedt, total1.3 %
   Kulhydrat, total96.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 14%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1377kJ
Protein, total2g
   total-N0.3g
Fedt, total0.5g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total81.3g
   kulhydrat, tilgængelig74.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre6.4g
Alkohol0g
Aske1.6g
Vand14.6g

Vitaminer
A-vitamin1.67RE
   Retinol0μg
   ß-caroten20μg
D-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.09mg
Niacin2.1NE
   niacin1.2mg
   tryptofans bidrag0.9mg
B6-vitamin0.13mg
Pantothensyre0.78mg
Biotin0μg
Folat21μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin3mg

Mineraler
Natrium, Na6mg
Kalium, K643mg
Calcium, Ca50.9mg
Magnesium, Mg54mg
Phosphor, P56mg
Jern, Fe1mg
Kobber, Cu0.26mg
Zink, Zn5.1mg
Jod, I1.8μg
Mangan, Mn0.4mg
Chrom, Cr80μg
Selen, Se2μg
Nikkel, Ni33μg

Kulhydrater
Fructose17.2g
Glucose17.1g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose29.7g
Sukkerarter, ialt63.9g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin45mg
Leucin86mg
Lysin54mg
Methionin26mg
Cystin42mg
Phenylalanin58mg
Tyrosin29mg
Threonin54mg
Tryptofan54mg
Valin64mg
Arginin67mg
Histidin29mg
Alanin93mg
Asparaginsyre120mg
Glutaminsyre210mg
Glycin90mg
Prolin120mg
Serin67mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0044