Daddel, tørret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Kernefrugt
Daddel, tørret
Phoenix dactylifera L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.4 %
Fedt, total
1.3 %
Kulhydrat, total
96.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 14%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1377
kJ
Protein, total
2
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
0.5
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
81.3
g
kulhydrat, tilgængelig
74.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
6.4
g
Alkohol
0
g
Aske
1.6
g
Vand
14.6
g
Vitaminer
A-vitamin
1.67
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
20
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.09
mg
Niacin
2.1
NE
niacin
1.2
mg
tryptofans bidrag
0.9
mg
B6-vitamin
0.13
mg
Pantothensyre
0.78
mg
Biotin
0
μg
Folat
21
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
3
mg
Mineraler
Natrium, Na
6
mg
Kalium, K
643
mg
Calcium, Ca
50.9
mg
Magnesium, Mg
54
mg
Phosphor, P
56
mg
Jern, Fe
1
mg
Kobber, Cu
0.26
mg
Zink, Zn
5.1
mg
Jod, I
1.8
μg
Mangan, Mn
0.4
mg
Chrom, Cr
80
μg
Selen, Se
2
μg
Nikkel, Ni
33
μg
Kulhydrater
Fructose
17.2
g
Glucose
17.1
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
29.7
g
Sukkerarter, ialt
63.9
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
45
mg
Leucin
86
mg
Lysin
54
mg
Methionin
26
mg
Cystin
42
mg
Phenylalanin
58
mg
Tyrosin
29
mg
Threonin
54
mg
Tryptofan
54
mg
Valin
64
mg
Arginin
67
mg
Histidin
29
mg
Alanin
93
mg
Asparaginsyre
120
mg
Glutaminsyre
210
mg
Glycin
90
mg
Prolin
120
mg
Serin
67
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0044