Abrikos, konserves, let sukkerlage - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Frugt og frugtprodukter
»
Frugtprodukter
Abrikos, konserves, let sukkerlage
Prunus armeniaca L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.9 %
Fedt, total
1.3 %
Kulhydrat, total
95.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
278
kJ
Protein, total
0.5
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
0.1
g
mættede fedtsyrer
0
g
monoumætt. fedtsyrer
0
g
polyumætt. fedtsyrer
0
g
Kulhydrat, total
16.4
g
kulhydrat, tilgængelig
14.9
g
tilsat sukker
14.9
g
kostfibre
1.5
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
81.9
g
Vitaminer
A-vitamin
65.4
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
785
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.89
aTE
alfa-tokoferol
0.89
mg
B1-vitamin, thiamin
0.016
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.02
mg
Niacin
0.454
NE
niacin
0.304
mg
tryptofans bidrag
0.15
mg
B6-vitamin
0.054
mg
Pantothensyre
0.092
mg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
2.7
mg
Mineraler
Natrium, Na
4
mg
Kalium, K
138
mg
Calcium, Ca
11
mg
Magnesium, Mg
8
mg
Phosphor, P
13
mg
Jern, Fe
0.39
mg
Kobber, Cu
0.079
mg
Zink, Zn
0.11
mg
Mangan, Mn
0.052
mg
Chrom, Cr
12
μg
Selen, Se
0.2
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
14.9
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.003
g
C18:0
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.022
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.01
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.003
g
Sum monoumættede
0.022
g
Sum polyumættede
0.01
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.01
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
16
mg
Leucin
31
mg
Lysin
37
mg
Methionin
3
mg
Cystin
2
mg
Phenylalanin
22
mg
Tyrosin
12
mg
Threonin
19
mg
Tryptofan
9
mg
Valin
19
mg
Arginin
21
mg
Histidin
9
mg
Alanin
26
mg
Asparaginsyre
120
mg
Glutaminsyre
54
mg
Glycin
16
mg
Prolin
32
mg
Serin
31
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0455